_member.php File Reference

Variables

$user_fullnameif( $is_tutor &&! $is_locked)( 'Mitglieder auswählen') ?>" typeif($GLOBALS['user']->id !== $m->user_id && $m->visible == 'no') (<?= _('unsichtbar') ?>) <?php endif ?> </a> </td> <? if ($is_tutor) ($group->id !== 'nogroup') ('%x %X', $m->mkdate) endif $actions = ActionMenu::get()->setContext($user_fullname)

if($is_tutor|| $m->user_id !==$GLOBALS['user']->id) if($is_tutor &&! $is_locked) if ( $group->id !=='nogroup' &&! $is_locked &&( $is_tutor||( $m->user_id===$GLOBALS[ 'user']->id &&$group->userMayLeave( $GLOBALS[ 'user']->id))))

Variable Documentation

◆ $actions

$user_fullnameif ($is_tutor && !$is_locked) ('Mitglieder auswählen') ?>" typeif($GLOBALS['user']->id !== $m->user_id && $m->visible == 'no') (<?= _('unsichtbar') ?>) <?php endif ?> </a> </td> <? if ($is_tutor) ($group->id !== 'nogroup') ('%x %X', $m->mkdate) endif $actions = ActionMenu::get()->setContext($user_fullname)

◆ if

if ( $is_tutor||$m->user_id !==$GLOBALS[ 'user']->id) if ( $is_tutor &&! $is_locked) if($group->id !=='nogroup' &&! $is_locked &&($is_tutor||($m->user_id===$GLOBALS['user']->id && $group->userMayLeave($GLOBALS['user']->id))))