if( $institute->strasse)( 'Straße') ?></dt >< dd ><? endifif( $institute->Plz)( 'Ort') ?></dt >< dd ><? endifif( $institute->telefon)( 'Telefon')?></dt >< dd ><? endifif( $institute->fax)( 'Fax') ?></dt >< dd ><? endifif( $institute->url)( 'Homepage') ?></dt >< dd ><? endifif( $institute->email)( 'E-Mail') ?></dt >< dd ><? endifif( $institute->fakultaets_id)( 'Fakultät') ?></dt >< dd ><? endifforeach( $institute->datafields->getTypedDatafield() as $entry)( $entry->isVisible() &&$entry->getValue())( $entry->getName()) ?></dt >< dd ><? endif endforeach $plugins = PluginEngine::getPlugins('StandardPlugin', $institute_id)

$layout = $GLOBALS['template_factory']->open('shared/index_box')

Variable Documentation

◆ $layout

$layout = $GLOBALS['template_factory']->open('shared/index_box')

◆ $plugins

array $plugins = PluginEngine::getPlugins('StandardPlugin', $institute_id)