_modul.php File Reference

Variables

$modulDeskriptor = $modul->getDeskriptor($display_language ?? null)

endif ="mvv_modul_inst"><?= htmlReady($instituteName)

$trails = $modul->getTrails(['StgteilAbschnitt', 'StgteilVersion', 'Studiengang'])

if(count( $trails))($trails, ' > ') ?><? if(count($pathes) > 9) foreach($pathes as $i=> $path) $statement

$res = $statement->fetchOne()

$affect_id = $res['abschnitt_id'] ?? null

endforeach = htmlReady($group['name'])

$modulVerantwortung = []

if($type !==3) $note = []

foreach( $modul->modulteile as $modulteil)(trim($modulteil->nummer)) else

$note []

$nummer_modulteil

Variable Documentation

◆ $affect_id

$affect_id = $res['abschnitt_id'] ?? null

◆ $modulDeskriptor

$modulDeskriptor = $modul->getDeskriptor($display_language ?? null)

◆ $modulVerantwortung

$modulVerantwortung = []

◆ $note [1/2]

if ( $type !==3) $note = []

◆ $note [2/2]

$note[]
Initial value:
= sprintf('%s %d: %s%%',
htmlReady($GLOBALS['MVV_MODULTEIL']['NUM_BEZEICHNUNG']['values'][$num_bezeichnung_default]['name']),
htmlReady($modulteil->anteil_note)
)
$nummer_modulteil
Definition: _modul.php:207
$GLOBALS['MVV_STGTEILVERSION']['FASSUNG_TYP']
Definition: mvv_config.php:3
htmlReady($what, $trim=TRUE, $br=FALSE, $double_encode=true)
Definition: visual.inc.php:16

◆ $nummer_modulteil

$nummer_modulteil

◆ $res

$res = $statement->fetchOne()

◆ $statement

if (count($trails)) ( $trails, ' > ') ?><? if(count( $pathes) > 9) foreach ( $pathes as $i=> $path) $statement
Initial value:
= DBManager::get()->prepare(
'SELECT `mvv_stgteilabschnitt_modul`.`abschnitt_id` '
. 'FROM mvv_stgteilabschnitt_modul LEFT JOIN mvv_stgteilabschnitt USING(abschnitt_id) '
. 'WHERE modul_id = ? AND version_id = ?')
static get($database='studip')
Definition: DBManager.class.php:226

◆ $trails

$trails = $modul->getTrails(['StgteilAbschnitt', 'StgteilVersion', 'Studiengang'])

◆ else

foreach ($modul->modulteile as $modulteil) (trim( $modulteil->nummer)) else
Initial value:
{
$num_bezeichnung_default = $GLOBALS['MVV_MODULTEIL']['NUM_BEZEICHNUNG']['default']
$GLOBALS['MVV_STGTEILVERSION']['FASSUNG_TYP']
Definition: mvv_config.php:3

◆ endforeach

endforeach = htmlReady($group['name'])

◆ endif

if (trim($modulDeskriptor->kommentar)) ('Hinweise') ?></strong></td> <td data-mvv-field endif ="mvv_modul_inst"><?= htmlReady($instituteName)